Borstvoeding

Borstvoeding geven gaat niet altijd vanzelf.

Tijdens de kraamzorg

Onze kraamverzorgende hebben veel ervaring in begeleiding bij borstvoeding en zullen jullie gedurende de kraamperiode de ondersteuning bieden die nodig is om de borstvoeding te laten slagen. Wanneer er extra ondersteuning nodig is zal de kraamverzorgende in overleg met de verloskundige en jullie contact op nemen met een van onze borstvoedingsexperts.

Tijdens de zwangerschap en/of na de kraamperiode

Daarnaast kun je zelf bij ons terecht met al je vragen en voor een persoonlijk advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie.  Een consult kan plaatsvinden op onze locatie in Rhoon of Den Haag. Het is ook mogelijk dat we bij jou thuis komen voor een consult of dat we een telefonische afspraak maken.

Borstvoeding totaal pakket 

Wil je zeker zijn van goede begeleiding voor een vaste prijs, kies dan voor ons Borstvoedings totaal pakket. Het pakket bestaat uit onze aanstaande oudercursus, 1 consult,en telefonisch advies gedurende d,e eerste 3 maanden. Cursussen Voor groepen vanaf 5 personen organiseren wij op locatie of op verzoek bij u thuisdiverse cursussen aan, Kolfverhuur & verkoop Wij verhuren & verkopen kolven aan onze clienten. Daarnaast adviseren wij je graag over het gebruik van de kolf.

Schuiven naar boven